Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

Alca

Alcadrain е основана през 1998 г. като семейна чешка компания, наречена Alcaplast. През 2022 г. смени името си при създаването на Alca Group. Най- големият производител на санитарен фаянс в Централна и Източна Европа, произвеждащ повече от 600 санитарни изделия на площ от над 60 000 м2 - клапани, сифони, WC системи, душ канали, подови канали, тоалетни седалки и други продукти.

15
продукти

Amig

Испански производител на заключващи системи и механизми AMIG.

 При нас може да намерите разнообразие от продукти, сред които стоманени панти, месингови панти, панти за заваряване, панти на резба, орнаментни капачки, брави и аксесоари, системи от патрони мастър ключ, брави за метални врати, секретни брави за дървени врати, брави за външен монтаж, резета за врати, топки за врати, електромеханични системи, пощенски кутии, кован обков, метални кутии за пари и метални кутии за ключове, вериги за врати, стопери за врати, розетки, цели шилдове, дръжки за брави, обков за прозорци, резета за прозорци, обков за мебели и много други.

169
продукти

Bochemit

Препаратите БОХЕМИТ съдържат уникални субстанции от биоцидни продукти от ново поколение, които гарантират идеалната защита от плесени и дърворазрушаващи гъби и насекоми, запазващи способността на дървото „да диша“. Продуктите БОХЕМИТ имат идеалното и безпогрешно качество да проникват бързо и равномерно в дървесината, осигурявайки по този начин нейната защита.

18
продукти

Bosch

Robert Bosch GmbH е германска група от компании, водещ световен доставчик на технологии и услуги в областта на автомобилните и индустриални технологии, на потребителски стоки, строителни и опаковъчни технологии.

58
продукти

BRADAS

BRADAS започва търговска дейност през 1989г .

BRADAS  е най-големият вносител в Европа на маркучи за различни цели, използвани в градинарството, селското стопанство, индустрията и др.

Гамата включва широка гама от висококачествени фитинги за маркучи, градинарски инструменти и пръскачки, съединители и много други технически продукти.

62
продукти

Brennenstuhl

Brennenstuhl® (Брененщул) е водеща германска компания в производството на електроника и електротехника, основана през 1958 г. От тогава насам, фирмата се е превърнала в световен лидер в бранша, а инженерите и техниците на Brennenstuhl® непрестанно се стремят да разработват нови идеи, въз основа на които създават висококачествени иновативни продукти, с които да предлагат 100% удовлетвореност на клиентите им. Множество национални и международни патенти, както и редица сертификати като CE, TUV и др., защитават тези нововъведения и са доказателство за амбицията на фирмата.

5
продукти

DCP

Don Construction Products Ltd. (DCP) е световен лидер в разработването, производството и продажбите на високотехнологични продукти, както и в обслужването на професионалните клиенти от строителната индустрия и поддръжката. Don Construction Products служи на строителната индустрия вече повече от 80 години с опита си в производството на качествени строителни продукти в Европа, Африка и Азия.

9
продукти
20
продукти

Elmark

ELMARK е с над 20 години опит в производството и дистрибуцията на електрическа апаратура с ниско напрежение и осветление. Компанията се нарежда сред лидерите на пазара в Европа.

По настоящем обектите на фирмата се намират в 11 държави: България, Румъния, Сърбия, Гърция, Босна и Херцеговина, Хърватска, Унгария, Словакия, Словения, Италия, Обединеното кралство и Обединените арабски емирства.

ELMARK Продължава да разраства дистрибуционната си мрежа, която в момента е позиционирана в над 60 страни по целия свят.

64
продукти

Esab

ЕСАБ е компания в Гьотеборг, Швеция, държаща заводи за производство на електроди в 26 страни в света.

10
продукти

Fayans

Марката FAYANS се развива на българския пазар от Рока България АД, част от Roca Group - световния лидер в производството на продукти за банята. В компанията, която има почти 100 години история, работят над 21 100 души. Тя има 76 производствени предприятия и оперира в повече от 170 страни на 5 континента.

Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. чрез закупуването на фабриката в гр. Каспичан, където има свой екип, производствена и складова база. Компанията прави значителни инвестиции в производството, внедряването на нови технологии, пречиствателни съоръжения, системи за управление на качеството и околната среда.

 

Днес Roca е най-големият испански индустриален инвеститор в България, а фабриката в Каспичан, основана в далечната 1919 г. – една от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан.

От 2005 г. фабриката на Рока България в гр. Каспичан е сертифицирана за система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2000, а от 2009 г. притежава и сертификат ISO 14001:2004 за въведената система за управление на околната среда.

 

Освен FAYANS, Рока България АД предлага на българския пазар също и марките Roca и Laufen.

59
продукти

Forma Vita

Forma Vita е една от най-разпознаваемите и предпочитани марки, когато стане дума за качествени санитарни продукти на добри цени. Продуктите с марката Forma Vita са с атрактивен и ергономичен дизайн, произведени от висококачествени материали и в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн и обзавеждането.

148
продукти

Hardy

Hardy е лидер на пазара на бояджийските инструменти. Широката гама от продукти подходящи както за професионалисти, така и за любители.

293
продукти

HG

Холандската фирма HG произвежда висок клас препарати за дома, които покриват стандартите за професионално почистване. За постигане на максимален ефект и ниска разходна норма, в лабораториите на завода се разработват серии продукти, предназначени за конкретни повърхности и материи. Така се гарантира бързо действие и безотказна ефективност при отстраняване на  всички видове замърсявания, дезинфекциране и трайна грижа за всички повърхности и тъкани.  

28
продукти

Inter Ceramic

През 2004 г. се поставя началото на една идея за развитие .Тази идея получава името ИНТЕР КЕРАМИК. Това име носи и същността на стартираната дейност,  която е  насочена  към внос и търговия на обзавеждане за баня. В първата година  основата е в производство и внос на смесители. Година след година с много упорит и съвместен труд , малкия екип на ИНТЕР КЕРАМИК успешно развива своята дейност, разширява продуктовата гама , разраства  дистрибуторска мрежа на територията на страната, гради сериозни партньорства и приятелства с клиентите и създава продукти с широко потребление и стабилно качество.

Продуктите с марка ИНТЕР КЕРАМИК олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на иновативни производствени процеси , продуктите  са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалност, финес, ефективност и лекота ясно личи при използването на всеки продукт ИНТЕР КЕРАМИК, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.  Тези артикули ярко се отличават с интуитивна управляемост,   дълготрайно качество и контролирана  и резонна цена. 

77
продукти

Isomat

 Isomat е мултинационална компания, която произвежда строителни химически материали и сухи смеси. Основана е през 1980г. и в момента е един от основните производители на строителни материали в югоизточна Европа, притежаваща 3 производствени линии в Гърция, Сърбия и Румъния, 7 дъщерни дружества в България, Германия, Русия, Турция, Румъния, Сърбия и Словения, и осъществява международни продажби в повече от 55 държави по света.

 

25
продукти

KODY

Под тази марка ще намерите разнообразие от бояджийски валяци, четки, инструменти за декорации, зидарски инструменти тикса и ленти.

Всички продукти на марката KODY се произвеждат във водещи европейски производители. Продуктите ни са с едно от най-доброто съотношение цена – качество на пазара.

3
продукти

Komar

Фототапети от Komar. Най-високо качество произведено в Германия.

8
продукти

Legrand

Глобален специалист в областта на електрическите и цифрови сградни инфраструктури, Legrand предлага продукти и решения с висока добавена стойност за търговски, жилищни и промишлени сгради. Компанията работи ежедневно и отдадено в подкрепа на развитието на свързаните сгради и автоматизация, като осигурява устойчив достъп до електроенергия за милиони потребители по целия свят. Богатият технологичен опит, водещите позиции, широката гама от продукти, международното присъствие и силата на марките правят Legrand референция в световен мащаб.
 

19
продукти

Makel

MAKEL е група от турски фирми, която е започнала дейността си в сектора на електроснабдяването през 1977 г. Като една от водещите фирми на пазара, Макел е експортен лидер в сектора на електрическите материали в Турция в продължение на дълги години и изнася продукцията си в цял свят. Поддържа постоянния си растеж както на турския пазар, така и на чуждестранните пазари в съответствие със стратегическите планове, които е дефинирала.

16
продукти

Nicoll

През 1956г., Жан Оливие създава първия пластмасов фитинг в своята работилница в Шоле.  Докато наблюдавал водопроводчици, изграждащи своите канализационни мрежи, с фитинги, оформени директно на място, с всички неудобства, които произтичат, му хрумнала идеята да ги сглоби.

Работата му като водопроводчик му позволява да познава и предвижда нуждите на тази професия. Много бързо той създадава пълни гами, които предлагат както оригинални решения, така и безупречно качество на изработка. Това визионерско отношение е отправната точка за голям индустриален и търговски успех с Roland Geneste.

Взимайки първото име на дъщеря си Никол и фамилията си Оливие той създава името на марката: Nicoll.

Изключително символичен избор и представител на семейството и човешкия дух, желан от своя основател, който продължава да съществува и днес в компанията.

22
продукти

Onduline

ОНДУЛИН е търговски филиал на френската ОНДУЛИН ГРУП. Със своя опит в индустрията повече от 75 години, ОНДУЛИН е световен лидер в областта на леките покривни решения. ОНДУЛИН предлага широка гама от цялостни решения за покриви и системи за препокриване, чрез едно иновативно портфолио базирано на уникална технология. 

11
продукти

Raider

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от седемнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider.

След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище

153
продукти

Sika

Целта на Сика е да предвижда и посреща бъдещи предизвикателства чрез осигуряване на надеждни, иновативни, устойчиви и дълготрайни решения в строителството, реконструкцията и индустрията.От 2000г. насам Sika обобщава своята основна компетентност в лепене, уплътняване, изолиране, усилване и защита. От основи до покрив и Sika поставя за своя цел да бъдел лидер в пазара, касаещ тези технологични дисциплини.

Сика избира дългосрочна перспектива за развитието на бизнеса и действа с уважение и отговорност към своите клиенти, заинтересовани страни и служители. Сика работи със силен акцент върху безопасността, качеството, околната среда, справедливото отношение, социалното участие, отговорния растеж и създаването на стойност.

38
продукти

Sola

Повече от 70 години нашата марка SOLA бележи перфектни прецизни измервателни инструменти. Като експерти по измерване и маркиране, ние произвеждаме широка гама от продукти, подпомагащи занаятчиите на строителните обекти. Нашият подход е да развиваме и непрекъснато оптимизираме нашите продукти възможно най-близо до изискванията на нашите клиенти.

 

Характеризиращи се с постоянна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA определят стандарта в много приложения от гражданското инженерство до вътрешното строителство. Като лидер на австрийския пазар на висококачествени нивелири предлагат разнообразна продуктова гама, включително регулатори, нива за замазка, дълги и къси ленти, квадрати, продукти за маркиране, лазерни дистанционери и персонализирана лазерна програма.

43
продукти

Soniko

От самото си създаване през 1995г, фирма СОНИКО ООД търси вярната посока по пътя на изграждане и усъвършенстване своята управленска и производствена структура и политика с цел да достигне ниво, присъщо и отговарящо на стандартите на една модерна и европейска организация.

57
продукти

Tytan

TYTAN предлага широка гама от продукти, предназначени за строителство, ремонт и довършителни работи: полиуретанови пяни, уплътнители, лепила, системи и продукти за хидро- и топлоизолация, бои и др. Ние имаме решение или продукт за всеки етап от строителството или ремонта. Затова TYTAN е предпочитана марка сред професионалистите.

37
продукти

V-TAC

V-TAC – брандът е създаден през 2010 ръководейки се от идеята за лед осветлението. Основната цел на V-TAC (Ви-Тек) е разработка, проектиране и разпространение на голямо разнообразие от LED осветителни продукти, запазвайки оптимално съотношението между цена и качество, с което се цели висока популярност в различни ценови групи, но най-вече достигане до масовия потребител. Производството на всички продукти с марката V-TAC (Ви-Тек) се възлага на утвърдени производствени фабрики под стриктният контрол на V-TAC и редица акредитирани лаборатории съобразно всички стандарти за качество като: CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV, ROHS. Така се гарантира, че до крайния потребител достигат възможно най-добрите продукти.

9
продукти

Vents

Търговската марка Vents е един от водещите световни производители на вентилационно оборудване. Продуктите под марка Vents залагат високо качество и иновативни технологии.

10
продукти

WÜRTH

ВЮРТ-България ЕООД е лидер на българския пазар от 1993г. Част от концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG – компанията ни е световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, крепежни елементи, анкерна и дюбелна техника, технически химически продукти, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства и още много други

5
продукти

Вивалукс

VIVA е изцяло българска компания, създадена през 1997 г., с основна дейност продажба на осветление и консултации. Дейността си фирмата започва с малък магазин за осветление в гр. Сливен. През годините фирмата преминава през няколко етапа в развитието си и утвърждаването си като предпочитан доставчик на своите клиенти. Внос и производство на продукти за осветление, както и дистрибуцията им на българския пазар, са фокус в усилията на компанията след 2001 г. В началото на дейността си VIVA се налага на пазара като дистрибутор на водещи в осветителния бранш европейски компании (Elettro Италия, Kanlux Полша, VLM Италия, Mo-El Италия). Опитът в тази област показва, че постоянният контакт с нашите клиенти, тяхното мнение и препоръки, както и адекватната комуникация с пазара и коректното обслужване, са водещи при планирането на последващи успешни стъпки в израстването на компанията.

Фирмата предлага широка гама продукти за осветление от над 600 артикула в различни продуктови групи, които намират приложение в дома, офиса, градината, производствените предприятия и търговските обекти.

123
продукти

Висота

ЕТ "Анжела Лазова – Висота" - Благоевград е създадена пред 1990 г. Фирмата произвежда мебели за баня, корпусна мебел за дома и офис обзавеждане. Разполага със собствена производствена база, разположена върху площ от 6000 кв.м. Високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестните производители на дървообработващи машини „HOLZHER” и „MARTIN” - Германия, и „STEMAS” и „VIET” - Италия, които осигуряват скорост и прецизност в работния процес. 

6
продукти

Евромастер

След 2000 година „Евромастер Импорт Експорт” ООД създава и налага на българския пазар своите марки, което затвърждава лидерските позиции на компанията в търговията на ръчни и електроинструменти в България. Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника.

334
продукти

Капитан Иван

Аксесоарите KAPITAN са произведени от неръждаема стомана inox марка 304, като здравината, антикорозионните и антибактериални качества на материала го правят незаменим в агресивна среда: обществени бани и тоалетни, детски, медицински заведения, ресторанти и хотели.

При контакт с кислорода от въздуха, хромът в неръждаемата стомана образува невидим оксиден слой, който предпазва стоманата от ръждясване. Ако той се наруши, бързо се възстановява. Никелът позволява полирането и до огледален блясък и и придава здравина.

Аксесоарите KAPITAN са окомплектовани с всички необходими крепежни елементи: дюбели и винтове от неръждаема стомана, а патентованата основа на аксесоарите позволява и класически монтаж.

Можете да си монтирате аксесоарите за баня сами – чисто трайно с високоякостната акрилна лента 3M VHB 4950 – без нужда от специални инструменти, без да пробивате скъпите плочки в новата си баня и без да викате майстори в къщата си.

84
продукти

Лорка Арт

Животът е eдна картина, която рисуваме сами. Останалите гледат или пречат.

ЛОРКА ЕООД е производител на арт материали с доказано високо качество.

37
продукти

Нинахим

Фирма „Нинахим” ЕООД е частно дружество с основна  дейност  разработка, производство и реализация  на водоемулсионни бои и грундове за вътрешно и външно боядисване, декоративни мазилки, бои за дърво, метал, пластмаса и антикорозионни грундове на водна основа, алкидни, акрилатни, двукомпонентни полиуретанови бои, безцветни лакове, грундове, безири, лепила и разтворители. Защото качеството е в ръцете ти.

45
продукти

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.