Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Избери по

Ценова рамка

1лв. - 270лв.
НачалоМарки

Inter Ceramic

Филтри
Inter Ceramic

Inter Ceramic

През 2004 г. се поставя началото на една идея за развитие .Тази идея получава името ИНТЕР КЕРАМИК. Това име носи и същността на стартираната дейност,  която е  насочена  към внос и търговия на обзавеждане за баня. В първата година  основата е в производство и внос на смесители. Година след година с много упорит и съвместен труд , малкия екип на ИНТЕР КЕРАМИК успешно развива своята дейност, разширява продуктовата гама , разраства  дистрибуторска мрежа на територията на страната, гради сериозни партньорства и приятелства с клиентите и създава продукти с широко потребление и стабилно качество.

Продуктите с марка ИНТЕР КЕРАМИК олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на иновативни производствени процеси , продуктите  са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалност, финес, ефективност и лекота ясно личи при използването на всеки продукт ИНТЕР КЕРАМИК, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.  Тези артикули ярко се отличават с интуитивна управляемост,   дълготрайно качество и контролирана  и резонна цена. 

77

продукти

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.