Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
BG
Меню
Профил
Език

Избери по

НачалоМарки

Inter Ceramic

Филтри
Inter Ceramic

Inter Ceramic

През 2004 г. се поставя началото на една идея за развитие .Тази идея получава името ИНТЕР КЕРАМИК. Това име носи и същността на стартираната дейност,  която е  насочена  към внос и търговия на обзавеждане за баня. В първата година  основата е в производство и внос на смесители. Година след година с много упорит и съвместен труд , малкия екип на ИНТЕР КЕРАМИК успешно развива своята дейност, разширява продуктовата гама , разраства  дистрибуторска мрежа на територията на страната, гради сериозни партньорства и приятелства с клиентите и създава продукти с широко потребление и стабилно качество.

Продуктите с марка ИНТЕР КЕРАМИК олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на иновативни производствени процеси , продуктите  са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалност, финес, ефективност и лекота ясно личи при използването на всеки продукт ИНТЕР КЕРАМИК, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.  Тези артикули ярко се отличават с интуитивна управляемост,   дълготрайно качество и контролирана  и резонна цена. 

69

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.