Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Избери по

Ценова рамка

2лв. - 202лв.
НачалоМарки

Sola

Филтри
Sola

Sola

Повече от 70 години нашата марка SOLA бележи перфектни прецизни измервателни инструменти. Като експерти по измерване и маркиране, ние произвеждаме широка гама от продукти, подпомагащи занаятчиите на строителните обекти. Нашият подход е да развиваме и непрекъснато оптимизираме нашите продукти възможно най-близо до изискванията на нашите клиенти.

 

Характеризиращи се с постоянна простота, ефективност и прецизност, иновациите на SOLA определят стандарта в много приложения от гражданското инженерство до вътрешното строителство. Като лидер на австрийския пазар на висококачествени нивелири предлагат разнообразна продуктова гама, включително регулатори, нива за замазка, дълги и къси ленти, квадрати, продукти за маркиране, лазерни дистанционери и персонализирана лазерна програма.

43

продукти

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.