Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Избери по

Ценова рамка

3лв. - 87лв.
НачалоМарки

Sika

Филтри
Sika

Sika

Целта на Сика е да предвижда и посреща бъдещи предизвикателства чрез осигуряване на надеждни, иновативни, устойчиви и дълготрайни решения в строителството, реконструкцията и индустрията.От 2000г. насам Sika обобщава своята основна компетентност в лепене, уплътняване, изолиране, усилване и защита. От основи до покрив и Sika поставя за своя цел да бъдел лидер в пазара, касаещ тези технологични дисциплини.

Сика избира дългосрочна перспектива за развитието на бизнеса и действа с уважение и отговорност към своите клиенти, заинтересовани страни и служители. Сика работи със силен акцент върху безопасността, качеството, околната среда, справедливото отношение, социалното участие, отговорния растеж и създаването на стойност.

38

продукти

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.