Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Избери по

Ценова рамка

0лв. - 49лв.
НачалоМарки

Nicoll

Филтри
Nicoll

Nicoll

През 1956г., Жан Оливие създава първия пластмасов фитинг в своята работилница в Шоле.  Докато наблюдавал водопроводчици, изграждащи своите канализационни мрежи, с фитинги, оформени директно на място, с всички неудобства, които произтичат, му хрумнала идеята да ги сглоби.

Работата му като водопроводчик му позволява да познава и предвижда нуждите на тази професия. Много бързо той създадава пълни гами, които предлагат както оригинални решения, така и безупречно качество на изработка. Това визионерско отношение е отправната точка за голям индустриален и търговски успех с Roland Geneste.

Взимайки първото име на дъщеря си Никол и фамилията си Оливие той създава името на марката: Nicoll.

Изключително символичен избор и представител на семейството и човешкия дух, желан от своя основател, който продължава да съществува и днес в компанията.

22

продукти

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.