Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало Статии

Статии

3 начина да вдъхнем нов живот на мебелите с тебеширена боя

3 начина да вдъхнем нов живот на мебелите с тебеширена боя

Тебеширената боя е сред най-предпочитаните материали за боядисване от любителите на „направи си сам“ проекти. Със своята мека, матова текстура тя добавя характер и преобразява старите мебелите. Също така, не изисква голяма подготовка, тъй като консистенцията ѝ е доста гъста и изсъхва бързо.

В тази статия ви вдъхновяваме с три идеи, с които да обновите мебелите си с тебеширена боя.

Прочети още →
Необичайни употреби за WD-40

Необичайни употреби за WD-40

WD-40 е разтворител на основата на минерално масло. Продуктът има нисък вискозитет, което ви позволява да го използвате като аерозол и да проникнете във всякакви, дори най-малките дупки, кухини или пукнатини.

Прочети още →
Техники на рисуване

Техники на рисуване

Различни интересни ефекти могат да бъдат постигнати чрез прилагане на допълнителен цвят към основния цвят с помощта на нашия инструмент. Тази техника може да се използва както върху гладки повърхности, така и върху повърхности с леко неравна структура. Като основна основа трябва да се използват висококачествени дисперсионни (прахообразни) интериорни бои или латексови бои. При последователно нанесени слоеве е необходимо да се следват инструкциите на етикета на производителя. При използване на инструменти трябва да се поддържа една посока на работа. Инструментите трябва да се потапят леко в боята.

Прочети още →
Лесни идеи за декорация на керамични саксии

Лесни идеи за декорация на керамични саксии

Не е нужно да сте градинар, за да знаете, че керамичните саксии са прекрасен избор за цветята ви. Но наясно ли сте в действителност защо това е така? 

Прочети още →
Проект

Проект "Направи си сам": декоративна и функционална масичка с циментова замазка

Ръководството за изпълнение на този проект показва как сами да си направим малка помощна масичка с покритие от циментова замазка. Ако в жилището има елементи, решени в подобен стил, като например барплот или подове на базата на циментова замазка, тази малка помощна масичка може да е прекрасно концептуално допълнение към интериора. 

Прочети още →
10 начина за създаване на настроение в апартамента с помощта на тапети

10 начина за създаване на настроение в апартамента с помощта на тапети

Ако искате лесно и бързо да се промени интериора, най-добрият вариант - това е тапет. Те ще създадат подходящото настроение, нов имидж и ще донесът много положителни емоции.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

Уважаеми клиенти, цените и наличностите се обновяват ежедневно, възможно е несъответствие с посочените цени в сайта поради честите промени от доставчиците на продуктите .Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.