Количка

0 артикула
  НачалоМарки

  Марки

  «1»
  Дипломат

  Дипломат

  През годините Diplomat се превърна в символ за качествени, енергоспестяващи и иновативни уреди, осигуряващи на потребителите комфорт и Качество на Живот. Под търговска марка Diplomat се предлагат модерни, функционални и с изискан дизайн уреди за дома от български и световни производители. Компанията гарантира на своите клиенти грижа и внимание и след закупуването на продуктите, като осигурява на клиентите гаранционно и следгаранционно обслужване. За целта е изградена сервизна мрежа в цялата страна, както и фирмен Call-център за запитвания и консултация на клиентите.

  http://www.diplomat.bg/

  продукти
  DON CONSTRUCTION PRODUCTS LTD. (DCP)

  DON CONSTRUCTION PRODUCTS LTD. (DCP)

  Don ConstrucƟ on Products Ltd. (DCP) е световен лидер в разработването, производството и продажбите на високотехнологични продукти, както и в професионалното обслужване на клиенти от строителния бранш.

  http://bg.dcp-int.com/bg

  продукти
  Интеркерамик

  Интеркерамик

  Продуктите с марка Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня. Артикулите ни са практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя, а голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на всеки да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места. Ние търсим и оценяваме нуждите и идеите на нашите клиенти. Високото качество на нашите продукти и надеждността на нашата концепция за търговия гарантира удовлетворение на клиентите ни. Непрекъснато обновяване, разширяване и повишаване качеството на продуктовата гама, ни правят конкурентно способни и атрактивни в нашия пазарен дял. Ние сме отворени към нови идеи за работа, зачитаме индивидуалността и се съобразяваме с конкретните изисквания на клиентите ни. От 2010г. марката Интер Керамик се предлага и на чуждестранния пазар: Сърбия, Македония, Гърция, Румъния, Хърватска.

  http://www.interceramicbg.com/

  продукти
  Ондулин

  Ондулин

  Покривни системи и покривни материали - вълнообразни листове, битумни и метални керемиди, хидроизолации от ОНДУЛИН. ОНДУЛИН ГРУП е световен лидер в производството и дистрибуцията на високо- качествени хидроизолационни и покривни материали от лек тип. Всички тези продукти и технологии са разработени в съответствие с корпоративните принципи на международната група ОНДУЛИН - лесно, надеждно, отговорно.

  http://www.onduline.com/bg/

  продукти
  Сика

  Сика

  В строителния бизнес Сика предлага висококачествени решения на своите специализирани клиенти, производители на бетон и дистрибутори. С новаторски дух и технически умения Сика е компетентен партньор във всички етапи на строителния процес

  http://bgr.sika.com/bg

  продукти
  Фелисати

  Фелисати

  Комбинацията от 135 години производствени традиции на CASALS в Испания и 65 години на иновации от производителят от високо ниво FELISATTI в Италия, позволява на новата гама на FELISATTI да се разгърне значително и да представи на своите клиенти продукти с високо Качество на достъпни Ценови равнища. Иновациите се генерират от центровете за развойна дейност на групата INTERSKOL в Испания, Русия,както и с традиционите инженерингови партньори на FELISATTI в Италия.

  http://felisatti.es/

  продукти
  Кроношпан

  Кроношпан

  Тези плочи се получават чрез подреждането на няколко слоя дървесни частици и тяхното слепване чрез смоли. Уникалните им качества се дължат на специфичното подреждане на частиците, което гарантира еластичност и якост на материала.
  продукти
  Сонико

  Сонико

  Фирма СОНИКО гарантира на своите клиенти и потребители високо качествени продукти и услуги на конкурентни цени. Следвайки всички изисквания на бързо развиващия се пазар, ние залагаме на иновации в производството, за да предложим както разнообразие, така и сигурност. Развитието на търговската ни дейност предоставя възможност за бърза реакция от наша страна с цел да достигнем до вратите на клиентите ни, удовлетворявайки всяка потребност.

  http://www.sonico.bg/

  продукти
  Евромастер

  Евромастер

  След 2000 година „Евромастер Импорт Експорт” ООД създава и налага на българския пазар своите марки, което затвърждава лидерските позиции на компанията в търговията на ръчни и електроинструменти в България. 2000 г. – Raider 2001 г. – topmaster professional 2003 г. – Makalon 2003 г. – TopChrome 2005 г. – TopGarden 2006 г. – TopStrong 2010 г. – Gadget

  http://www.euromasterbg.com/

  продукти
  Есаб България

  Есаб България

  ESAB е световен лидер в производството на оборудване и консумативи за заваряване и рязане.

  http://www.esab.bg

  продукти
  Комар

  Комар

  Фото тапети са идеален начин за прикриване на някое кътче, да създадете визуално по-голямо пространство, за да "отворите" гледката към някоя туристическа дестинация и многобройни други комбинации. При нас можете да намерите голям избор на фототапети от известния немски производител Комар, има в четири размери: 368 x 254 см 254 x 184 см 368 x 127 см 184 x 127 см.
  продукти
  Капитан Иван

  Капитан Иван

  Българската марка доказала се както на нашия пазар ,така и на Европейския ,притежава сертификати по ICO и ни предлага продукти от неръждаема стомана с 20 годишна гаранция !
  продукти
  Райдер

  Райдер

  Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от дванадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника.

  http://raider.bg/

  продукти
  Амиг

  Амиг

  AMIG S.A. е основана през 1940 в Испания.Към момента продуктовия каталог на Амиг включва над 12 000 артикула: стоманени панти, месингови панти, панти за заваряване, панти на резба, орнаментни капачки, брави и аксесоари, системи от патрони мастър ключ, брави за метални врати, секретни брави за дървени врати, брави за външен монтаж, резета за врати, топки за врати, електромеханични системи, пощенски кутии, кован обков, метални кутии за пари и метални кутии за ключове, вериги за врати, стопери за врати, розетки, цели шилдове, дръжки за брави, обков за прозорци, резета за прозорци, обков за мебели и много други.
  продукти
  Крафт

  Крафт

  “KRAFT paints” е едно от големите имена и водещ иноватор в областта лаковобояджийските материали. Благодарение на дългогодишната подкрепа на гръцката компанията DFH DRUCKFARBEN, KRAFT произвежда бои и цветове с авангардна технология и признато качество в съответствие с най-високите световни стандарти. Това прави произвежданата продукция висококачествена и конкурентноспособна на вътрешния и външни пазари.

  http://kraftpaints.bg/bg/

  продукти
  Елмарк

  Елмарк

  През годините на своето съществуване ЕЛМАРК се изгради като водещ производител и дистрибутор на широка гама електрическа апаратура с ниско напрежение и осветителна техника в Югоизточна Европа и надежден международен партньор.

  Разработката и производството на продуктите на ЕЛМАРК са съобразени с нуждите на пазара, както по отношение на качество, функционалност и цена, така и при изискванията за нивата на безопасност. Продуктовата линия се развива според водещите световни тенденции за енергийна ефективност и природосъобразно производство. Над 5000 различни артикула, групирани в 22 продуктови групи правят предлаганите от нас електротехнически и осветителни системи подходящи на практика при всякакви условия.

  продукти